Прокурор с брутални разкрития за дрогирания шофьор пред КАТ-Пловдив

Предстои мярката му да бъде удължена

by iva nikolova
3 424 views

Зам.-районният прокурор Атанас Илиев, който е и наблюдаващ прокурор по делото, направи брутални разкрития за дрогирания шофьор пред КАТ-Пловдив.

Той издаде, че 49-годишният шофьор, който разигра истински холивудски екшън пред пловдивския КАТ заплашвал, че ще сложи край на живота си, отбелязва „Марица“.

От думите на прокурора стана ясно, че предстои да бъде поискано постоянно задържане на джигита в ареста.
Към момента е задържан за 24 часа като предстои мярката да бъде удължена до 72 часа.

Гл. инсп. Йордан Милушев, който е и шеф на КАТ-Пловдив разкри, че въпросният шофьор от вчерашния екшън е абсолютен рекордьор по глоби.
Бърза справка в системата сочи, че има повече от 100 фишове и актове за 21 години.

Нарушенията са извършени на територията на цялата страна. Освен това прави впечатление, че често пъти сменял постоянния си адрес, като последния му такъв е в Града под тепетата.
При вчерашното му посещение в КАТ е трябвало да направи пререгистрация на автомобила, тъй като заради шофиране в нетрезво състояние, регистрационните номера на автомобила му, са били свалени на 1 януари.

Служителката, която го обслужила на гишето забелязала, че мъжът няма шофьорска книжка и освен това се държи неадекватно. Заради това сигнализирала на колегите си, след което последвал екшънът.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 8

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.