Прокуратура и МВР в тежък сблъсък заради Димитър Любенов

Свидетел на мелето разкрива, че…

by iva nikolova
35 310 views

Прокуратура и МВР си прехвърлят обвинения по случая с мелето, сътворено от Димитър Любенов на Околовръстното шосе в София.

Основният въпрос е защо двамата полицейски служители, за които има съмнения, че са съпричастни с инцидента, все още са на свобода.
Както вече стана ясно от думите на свидетел в ефира на bTV, поведението на полицейските служители е било „непристойно“.

Само няколко секунди преди удара, Михаил Главчев вижда как по Околовръстния път минава полицейски автомобил. Твърди, че униформените говорили с водача на „Порше“-то – Димитър Любенов, но отдалеч личало, че отношенията помежду им са приятелски.

Той отбелязва, че първо полицейска кола подминала, а след това имало и друга и не изключва да е същата. В нея били момиче и момче. Според свидетеля това помежду им не било нормален разговор между служители на реда и нарушител, а чиста проба фамилиарничене.
Освен физическо потупване имало и кикотене, уточнява Главчев.

Служебният министър на вътрешните работи

отбеляза, че СГП е отказала да задържи двамата полицейски служители.
На свой ред пък главният прокурор на Република България – Иван Гешев отбелязва, че това не кореспондира по никакъв начин с фактите по делото и законодателството в страната.
Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 40 − = 35

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.