Проговори очевидец на клането в София

by npetrov
5 243 views

Проговори свидетел, който е присъствал на трагедията, при която 26-годишен мъж е убит пред блок 225 в столичния квартал „Люлин“. Сигналът е бил подаден около полунощ.
„Снощи около 23 часа децата ме събудиха и казаха, че се случва нещо пред блока. Слезнах и видях, че на тротоара, който е срещу блока лежи момчето и около него много хора“, разказва очевидецът в ефира на bTV и допълни: „Видях, че един мъж стиска около врата му, попитах какво е станало. Той само дръпна ръка и ми показа, че има прободни рани“.
Припомняме, че жертвата е с множество прободни рани по тялото. На мястото е била извикана линейка, но мъжът е починал на път за болницата. 
 
 
Трагедията се разиграва близо до футболно игрище, където заедно с компания жертвата е празнувала раждане на дете. Имало е заря, но по думите на съседите не е било шумно.Според разследващите именно забележка за фойерверките е довела до трагедията. 
По случая работят Столичната дирекция на вътрешните работи и 9-то РПУ в София. Издирват се извършителите. 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 14 = 23

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.