Принц Хари премина всякакви граници

by npetrov
8 774 views

Така и не става ясна причината за решението му
Принц Хари прекрачи всякакви граници с това, което направи.
 
Тези дни пресата във Великобритания разгледа почти под микроскоп роклите на шаферките, менютата, списъка с гости и техните тоалети. Съпрузите пък бяха в центъра на вниманието и прожекторите месеци наред.
 
Още от тогава медиите следят отблизо дори и най-малките детайли и подробности около живота на младата двойка. Често пъти наяве биват изкарвани скандални неща. По всичко личи, че принц Хари и Меган не се свенят да влизат в съдебни спорове с много от изданията на Острова.
 
Преди известно време двамата решиха да се отдалечат от кралското семейство. Съгласно споразумението, което сключиха с кралицата, техните задължения към короната приключиха в края на месец март.
 
Това обаче не означава, че британската преса е спряла да се интересува от принц Хари и съпругата му. Едно от списанията забеляза нещо шокиращо във визията на херцога на Съсекс.
 
Оказва се, че той е сменил годежния си пръстен, след като е скъсал с кралското семейство. Хари вече носи напълно различно бижу, в сравнение с това на другите членове на семейството си.
 
Той е заложил на бижу от платина, а не класическо уелско злато, носено от принц Чарлз и принц Уилям. Така за пореден път нарушава традициите на британския двор.
 
Годежният пръстен на Чарлз е изработен от класическо злато – също като на останалите от кралското семейство. Той е подарък от кралицата. Златото е част от личната колекция от уелско злато от несъществуващата вече мина в окръга.
 
Хари обаче е решил да се откаже от тази традиция и е заменил подаръка с елегантна платинена сватбена халка. Защо е взел това решение, така и не става ясно.
Знаейки все пак за неговата бунтарска природа, може да се предположи, че решението му е продиктувано от желанието му да не следва сляпо традициите на кралското семейство фанатично във всеки един детайл.
 
Меган на свой ред, за разлика от съпруга си, продължава да носи пръстена от уелско злато, с който бе и на сватбата.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.