Принц Чарлз е в ужас от това, което се задава

by npetrov
2 461 views

 
Очаква се Хари да взриви нова бомба
Изглежда принц Чарлз изпада в ужас само като си помисли какво се задава.
 
Запознати издават, че той е отправил покана към сина си принц Хари да отседнат, заедно с Меган в неговия дом по време на посещението им във Великобритания.
 
Опасенията му са свързани с мемоарите, които Хари се кани да издаде. Както вече стана ясно, те ще бъдат пълни с критики към мащехата му – Камила Паркър-Боулс.
 
Освен това принц Чарлз е изразил надежда, че по този начин ще има възможността да се срещне с внучка си Лилибет, която проплака през миналия юни в Калифорния.
В случай, че херцозите на Съсекс приемат предложението му, това ще е първото им събиране, откакто напуснаха Великобритания и заживяха в Щатите.
 
Интересен е фактът, че поканата на принц Чарлз идва на фона на оплакванията на малкия му син, че той и семейството му ще бъдат лишени от постоянна полицейска охрана по време на посещението им в родината му.
 
Освен това принц Чарлз е сериозно притеснен, че мемоарите на сина му ще засегнат отношенията между него и Камила по време на детството на Хари.
Източник е споделил пред британската преса, че по-малкият син на принц Чарлз е лоялен защитник на покойната си майка и нейното наследство. Той категорично не одобрява Камила да бъде представяна като голямата любов на Чарлз.
 
Не е изключено Хари да обвини публично Камила за преживяното в ранните му детски години. Според него случилото се е объркало сериозно детството му и му е причинило сериозна травма.
 
Чарлз пък на свой ред защитава със зъби и нокти съпругата си. Според него обидни думи към Камила са последното нещо, от което се нуждае кралският двор в момента.
 
Според запознати напоследък Чарлз и Хари комуникират с добронамерени обаждания.
Някои от тях твърдят, че на принц Чарлз му тежи фактът, че не може да се вижда с внуците си и да прекарва време с тях, пише vesti.bg.
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.