Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

by npetrov
4 070 views

Последни новини за шофьора от катастрофата до Литаково
64-годишният шофьор на автобуса, който катастрофира край Литаково, може да бъде опериран. Състоянието му вече позволява операцията да бъде извършена.  Това стана ясно от изявлението на д-р Александър Илев от Клиника по ортопедия на УМБАЛ „Св. Анна“-София АД.
Шофьорът е с множество фрактури на бедрена кост на двата крака, едната от който е открита. Той е и с фрактура на глезена. 
В катастрофата край ботевградското село Литаков загинаха трима души. До инцидента се стигна след челен сблъсък между джип и автобус, припомня БЛИЦ. 
Единият от тримата загинали в адската катастрофа край Ботевград е Иван Семков. Той е син на известният ботевградски бизнесмен Семко Семков, който бе застрелян през 2014 година, чийто бизнес бе съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие.
17-годишният Иван Семков не притежава шофьорска книжка. Той е участвал в управлението на над 15 фирми, повечето регистрирани в Ботевград. Част е и от управителния съвет на три сдружения, свързани с автомобилен спорт и офроуд. Загиналият е спечелил за 15 години концесия на ловните полета над Литаково.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.