Планът на Златка Райкова да накара Благо да ревнува претърпя пълен крах

Карен излезе доста „скъсан“

by iva nikolova
11 770 views

При все, че отначало Златка Райкова предизвика завистта на голяма част от родните бръмчалки, истината се оказа съвсем различна.

Оказва се, че новата изгора на блондинката, с когото тя се опита да накара Благой Георгиев да ревнува, не е никакъв богаташ. За това свидетелстват хора от близкото му обкръжение. Той изобщо не разполага с толкова много пари, колкото се опитва да внуши на широката общественост, а само парадира. Казано с други думи Карен Хачатрян е пълен въздух под налягане.

Арменецът се виждал в някой лев само за кратко, когато успявал да врътне някоя далавера, през останалото време положението му не било никак завидно. Запознати дори издават, че финансовото му положение е много по-ниско от средната класа у нас.

Те разкриват, че той е доста „скъсан“ – кара кола на лизинг и от глава до пети е облечен в ментета. Както всъщност и самата Златка Райкова.
Когато ходят по почивки си делят разходите, иначе казано всичко помежду им е фалш и лъжа за пред хората.

Изглежда само Златка Райкова все още си вярва, че това по някакъв начин дразни бившия й съпруг. Истината обаче е, че тя умира от злоба и откача само като се сети, че той я заряза. Освен това вече далеч не е толкова вървежна, тъй като и годините й напредват. А и предвид бройките, които е навъртяла, трудно някой би се навил да я вземе за жена.

Към момента Златка и Хачатрян са на почивка на родното Черноморие. По всяка вероятност отдъхват без пари срещу реклама. Преди това бяха на Санторини, където също като Пиленцата от Монако се накъсаха да парадират с лукс и маркови одежди. В действителност обаче двамата са спали в апартамент под наем, който струвал 80 евро на вечер.

Мис Плеймейт 2007 дори се обясни в любов на Карен Хачатрян, а той уж я окичи със злато като истинска циганска баронеса. Оказа се обаче, че гривните „Картие“ са абсолютен ментак и както сами се досещате струват в пъти по-евтино.

Освен това стана ясно, че Хачатрян е бивше гадже на друга бръмчалка – плеймейтката Моника Валериева. Дупничанката дори кръстила котката си на негово име.
Всъщност като се замислим, Моника и Златка са баджаначки поне за трима от мъжете си – Карен Хачатрян, Благой Георгиев и Валери Божинов.
Източник: Уикенд

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 4 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.