Пълна мистерия обви изчезването на 22-годишния студент

Блокирал е семейството си в социалните мрежи

by iva nikolova
4 173 views

Все по-заплетена става мистерията с изчезналия 22-годишен Симеон Светозаров Манолов, който е студент в НБУ.

Неговото семейство го обяви за издирване, след като не се върнал от югоизточната ни съседка.
Симеон е бил видян за последно на 7 юни, тази година, когато напуска България с чартърен полет, изпълнен от Balkan Holiday. Полетът е до Бодрум. Самолетът обаче се връща от там без него.

Близките на студента споделиха пред Нова тв, че той е доста затворен човек. Освен това е блокирал всички членове на семейството си в социалните мрежи, с изключение на сестра му.
Знае се също така, че русо момиче е посещавало студента, но все още не е ясно кое е това момиче.

За последно той се обадил на семейството си на 4, този месец. 24 часа по-късно телефонът му вече бил изключен и всички били блокирани. Малко след това семейството му научава, че е заминал с чартър до Бодрум. Изчакали завръщането му на 14 юни, но когато не се върнал го обявили за издирване. Това става ясно от разказа на майката на Симеон – Вася Манолова.

Преди изчезването му, неговите родители провели разговор с бившата му класна, в който обсъдили изпит за кандидатстване извън страната.
Бащата на изчезналия студент споделя, че въпреки различното му мислене, той е интелигентен човек. Твърди, че никога не е бил малтретиран в детските му години.

Симеон Манолов няма криминални прояви. Семейството му обаче разкрива, че не познава столичните му приятели.
Записи от камери сочат, че Симеон е вил в столичен хотел, откъдето е излязъл с момиче.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.