Отново екшън, като на филм: Гонка с полицията и катастрофа в Пловдив

Цяло чудо е, че няма пострадали при поредната гонка на беглец с полицията

by iva nikolova
22 256 views

Днес в града под тепетата се е разиграл отново екшън, какъвто свикнахме да виждаме през последните дни – полицейско преследване на беглец. Днес бе арестуван шофьорът, който разиграваше полицията в Пловдив в късните часове на неделя. Тогава той не се подчинил на полицейски сигнал за спиране, осуетил проверката и форсирал автомобила в опит да избяга.

Полицаите подгонили нарушителят, за да го спрат, като малко след това се натъкнали на катастрофиралата кола, а шофьорът й бил избягал. Той катастрофирал в контейнер за смет.

Започнало веднага издирване, като малко по-късно е установен шофьорът-беглец. Установена е самоличността му и, че е от съседно село Йоаким Груево. Той е задържан за 24 часа в ареста, като случаят е докладван на прокуратурата и продължават действията по случая.

В същото време днес в столицата стана катастрофа между полицейски автомобил и цивилен такъв, за момента няма информация дали има ранен, но колите са сериозно пострадали. Инцидентът се е случил на кръстовището на ул. Житница и бул. Никола Мушанов. Изясняват се причините за инцидента, като движението е било затруднено в и без това натоварения възел.

Източник: trafficnews.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 35 + = 40

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.