Откриха тялото на 23-годишният Петър Чучулски

by npetrov
1 070 views

Трупът на 23-годишния Петър Атанасов Чучулски от пловдивското село Стряма е открит в землището на град Раковски.

Източник:

2015-01-20 07:19:00

Издирва се

0
Прочетено: 639828
Кратка връзка

Намериха мъртво момчето с татуираното лице. Трупът на 23-годишния Петър Атанасов Чучулски от пловдивското село Стряма е открит в землището на град Раковски.
Момчето е било голо до кръста, тялото е намерено в житен блок. Огледът и аутопсията показват, че смъртта не е умишлена. Чакат се обаче съдебно – медицинската експертиза и химическите изследвания, за да се каже от какво точно е издъхнал младежът.
Източниците съобщиха още, че смъртта е настъпила преди повече от седмица. В началото на януари младежът, който е наркоман и е имал психически отклонения и е лежал в диспансер, бе обявен за национално издирване. За последно е видян в дома на свой приятел, където бил на гости. След като си тръгнал, следите му се губят.
Версиите за смъртта са две – или Петър е издъхнал след предозиране с наркотици, или се е самоубил. Но категорично няма външна намеса, казаха разследващите. 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.