От последните минути: Убийство в София след стрелба

Мъжът е прострелян в главата и малко след това е починал в болницата

by iva nikolova
12 519 views

Малко след 12:00 часа днес мъж е бил прострелян в главата и по-късно е починал в болницата. Убийството е станало на Женския пазар в София.

На мястото на инцидента е имало хора, които са станали свидетели на стрелбата. Към мястото са насочени веднага екипи на полицията, които са отцепили района и извършват огледи.

По първоначална информация пострадалият е откаран в спешен център, като се знаеше, че е в изключително тежко състояние. Малко по-късно от болницата съобщиха, че въпреки положените усилия на лекарския екип, простреляният е починал.

По непотвърдена информация полицията вече е арестувала предполагаемия убиец, като той е на 62 години. Все още не е ясно какво оръжие е използвано, колко изстрела са произведени, както и мотивите за деянието.

Към момента се предполага, че убиецът и убитият са живеели в една и съща жилищна сграда наблизо.

Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата, изземват се видеозаписи в района, разпитват се свидетели и се търсят улики. Също така разследващите работят и по изясняване на мотива.

При друг тежък инцидент в Хасково мъж сложи край на живота си, като се обеси. Преди това той е нападнал свои познати в дома им, като е нанесъл удар с нож в областта на врата на мъж, който е с опасност за живота.

Източник: dir.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 2 + 8 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.