От последните минути: Стегнаха примката около убиеца на съветничката

Прокуратурата е сметнала, че той е извършител на бруталното убийство

by iva nikolova
21 400 views

Прокуратурата в Пазарджик е сметнала, че откритите доказателства са достатъчни, за да се предположи, че убиецът на общинската съветничка е именно задържаният Минчо Столарски. На него му е повдигнато обвинение по един от най-тежките членове от НК, а именно 115, който е за убийство.

Той е задържан за 3 денонощия със заповед на наблюдаващия прокурор. Очаква се всеки момент да внесат в съда искане за постоянното му задържане зад решетките.

Разследването продължава активно и към този момент, като е установено, че общинската съветничка от Земеделски народен съюз е удушена по особено жесток начин.

Убитата Екатерина Каферинова е имала спор с обвиняемия за пари, като той е твърдял, че трябва ад му върне голяма сума пари.

Припомняме, че вчера вечерта малко преди 21:00 часа на спешния телефон 112 е подаден сигнал за случая. Задържаният за зверството Минчо Столарски е брат на бизнесмена Миролюб Столарски, който е председател на асоциацията на превозвачите. Жертвата също е известна във Велинград, като няколко мандата е била общински съветник, а също е имала и собствен бизнес.

При предишно посегателство тя е пребита от 2-ма маскирани, а по-късно е заплашвана с бомба.

Източник: dir.bg

Вижте още

1 коментар

UsellNism ноември 22, 2022 - 8:39 am

Lednicer D, Lyster SC, Aspergren BD, Duncan GW 1966 Mammalian antifertility agents doxycycline for sinus infection dose An ill fitting compression sleeve may make lymphedema worse

Reply

Оставете коментар

Captcha 83 + = 90

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.