Обрат? Задържаха бащата на Сашко, питат го ти ли уби и закопа детето

През нощта таткото на издирваното момче е бил заобиколен и подложен на разпит

by iva nikolova
8 025 views

Драматична ситуация се е разиграла през нощта, след като група от доброволците издирващи детето приклещиха баща му и излъчвайки на живо в интернет му зададоха шокиращи въпроси, като „ти ли го уби“ и „ти ли го закопа“. Видеото бе качено във фейсбук групата „Да намерим Сашко“, като събра стотици коментари и реакции за кратко време.
То раздели хората на подкрепящи и съжаляващи бащата, както и на такива, които го обвиниха в най-тежките престъпления. Не липсваха и заплахи за саморазправа и взлом.
Сутринта полицията задържа бащата на Сашко и го отведе в районното, за да бъде разпитан отново. Според коментари в социалните мрежи разследващите установили драстични разминавания във версиите му.
Издирването продължава, включиха се стотици доброволци, но за съжаление все още няма и следа от детето.
Проговори и лелята на детето, която защити бащата и беше силно възмутена от спекулациите за неговата вина. Тя сподели, че се е случвало и друг път детето да се загуби, но за малко.
Подкрепа за семейството и бащата изяви и техен близък приятел, който обвини голяма част от доброволците, че са отишли там за да гледат сеир и ги призова да прекратят спекулациите и глупостите и да търсят детето.
Източник: lupa.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.