Обичат ли да влизат в спор Везните?

by npetrov
428 views

Везните предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат спокойни
Везните предпочитат пред другите да са неутрални и да изглеждат
При скандал Везните реагират много бурно, но след това много бързо им минава.
Буквално няколко минути след сериозната караница те са в състояние да се усмихват на опонента си и да беседват с него като най-добри приятели.
Но ако караницата е засегнала дълбоко представителя на този зодиакален знак, той няма да иска да се сдобри бързо с човека, с когото се е карал.
Везните често сами провокират скандали, защото често се изнервят от най-малките прояви на действия, които според тях не са в съответствие с техните разбирания.
Везните не са отмъстителни, но са много злопаметни. Те могат да си спомнят за предишни сблъсъци дълго време и при пореден скандал започват да припомнят какво точно сте им казали,
когато сте се карали, и как са се почувствали тогава.
Това е достатъчно, за да ги вбеси и да ги изкара извън нерви. Ако направите нещо, което според Везните не съответства на техните идеали, те веднага ще реагират бурно.
В конфликтите представителите на този зодиакален знак се дразнят, ако опонентът им представя солидни аргументи, това буквално ги вбесява за секунди.
Те са свикнали да побеждават както в спорове, така и в караници.
Добре е добре след скандал с човек от зодия Везни вие да сте инициатор на сдобряването.
Това много ще зарадва Везните, тъй като представителите на този знак не обичат да са в конфликтни отношения с никого.
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.