Някои от зодиите директно отиват в Рая!(Вие от тях ли сте-част 1)

by npetrov
7 276 views

Тези от зодиите тръгват моментално към райските широки двери
Ето кои зодиакални знаци са за царството небесно и кои не.
Овенът определено не е сред тях. Вие изрекохте куп лъжи по време на пости. Само вчера три пъти излъгахте и то за отрицателно време. Пак се държахте като животно с най-близкия си човек. Вашият знак трудно се контролира, когато около вас се мотаят излишно.
През последният месец самоувереноста ви се е поразклатила. Но не достатъчно, за да се държите като нормални и зачитащи другите хора. Това, че винаги искаш да си първи, не бива да е оправдание да ходите по главите на останалите.
Телецът също няма до го пуснат в Рая. От страх, че ще опасе райските ябълки и излочи манната небесна. Но вие сте верни приятели и грижовни родители. Ако продължавате все така и не обсебвате много близките си, може да се кандидатирате за чифт ангелски крила. Само ограничете пушенето, пиенето, сладките изкушения и тлъстите меса.
Свети Петър няма да отключи големите порти и за Близнаците. Не сте лоши хора, но вбесявате всички останали. Иде им да ви сграбчат за гърлото, докато спрете да ритате. Защото сте непоправими клюкари и дрънкате като кречетало. На вас не може да се разчита, непрекъснато се отмятате от думата си.
И на майтап не сте за Рая.
Точно Ракът също няма да попадне в Рая. Непрекъснато сте недоволни и триете сол на главата на най-близките си хора. Тормозите ги и денонощно упражнявате върху тях контрол. С този диктаторски маниер раят за вас е  недостижим. Така че взимайте си намусената физиономия и марш към друго място, където е пълно с разпоредители.
Лъвът има голямо сърце, оптимист е и е верен приятел и партньор. Каквито и дребни бели да сте сътворили, вие сте за рая. Само че егоизмът при вас е цяла скала. Поставяте ли личността си на постамент и карате ли другите непрекъснато да се жертват за вас, за да блестите, не сте достойни да пърхате из царството небесно.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 5

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.