Нови страховити разкрития за убийството на Виолета Донева

Разследващите разкриха покъртителни подробности по случая

by iva nikolova
13 910 views

Ива – внучката на брутално убитата актриса Виолета Донева, е направила пълни самопризнания.

Тя е описала подробно пред разследващите как точно е причинила смъртта на баба си. показанията й обаче не могат да бъдат включени в делото, докато не й бъде извършена обстойна психиатрична експертиза.

Ива разкрила, че жестокото скарване с баба й било заради дребна сума пари. Така тя изгубила контрол над действията си и посегнала на възрастната жена. При все, че внучката на Донева е с доказани психични проблеми и неколкократно е лекувана в лечебно заведение, трябва да бъде изследвана от комисия.

За момента тя е единственият заподозрян за убийството на актрисата. Съседите в кооперацията обаче твърдят, че Ива не е извършила убийството сама, а е имала съучастник. През последните месеци тя често била забелязвана в компанията на изпаднал наркоман. Твърди се, че е отключила шизофрения или биполярно разстройство след предозиране с дрога.

През последните няколко месеца поведението й било напълно променено и ставала все по-агресивна. Освен това непрекъснато тормозела баба си за пари. Както вече стана ясно, броени дни преди кончината си, Донева продала наследствен имот за сумата от 350 хиляди евро. От тази сума обаче няма и стотинка.

Тъй като нямало следи от претърсване на жилището, версията за грабеж бързо отпаднала. Това, което насочило разследващите, че Донева е била убита от близък човек, е бясната ярост, с която била намушквана. Специалисти твърдят, че подобно посегателство е присъщо за близък човек.

Единствените, които имали ключ от жилището на Виолета Донева били внучка й и племенницата й. След няколкодневно разследване станало ясно, че племенницата е невинна, а жестокото убийство е извършено от внучка й.
Източник: Уикенд

Вижте още

2 коментари

国产线播放免费人成视频播放 ноември 9, 2022 - 2:12 am

I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . child porn 現場兒童色情片 活婴儿色情片 儿童色情 児童ポルノ 兒童色情 国产线播放免费人成视频播放 国产线播放免费人成视频播放

Reply
Nzcksk ноември 28, 2022 - 7:11 pm

order levofloxacin sale levaquin 500mg without prescription

Reply

Оставете коментар

Captcha 5 + 5 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.