Нови скандални разкрития за собственика на катастрофиралия на АМ Тракия сръбски автобус

Всички нарушения са много сериозни

by iva nikolova
4 494 views

Нова порция скандални разкрития изплуваха за собственика на сръбския автобус, който катастрофира преди дни на АМ Тракия.

Оказва се, че има издадени над 100 акта за различни нарушения, но всички те са сериозни.
Наемателят на автобуса пък е с регистрирани четири тежки нарушения, отбелязва Нова тв.

При направената проверка на собственика и наемателя, който е с лиценз за транспортиране на пътници от Вътрешното министерство на Сърбия, са били открити общо 103 нарушения. Сред тях са нарушения при тахографа, нарушения, свързани с работното време и други.

Стойността на всички глоби, които до момента са били налагани на собственика е 3.5 млн. динара.
При проверката е установено, че срещу него има образувано досъдебно производство и за нарушения по Закона за безопасност на движение по пътищата.
Общата стойност на глобите на наемателя е 242 хиляди динара.

Припомняме, че сръбският автобус, който превозваше деца и възрастни хора след почивка на родното Черноморие катастрофира тежко на АМ Тракия на 14 август. Катастрофата се случи в района на Стара Загора.

Шофьорът, който е на 40 години бе обвинен заради това, че е причинил катастрофата поради разсейване по време на движение. Като по чудо тежкият инцидент се размина без жертви. Сред ранените бяха двама възрастни и 12 деца на възраст между 6 и 16 години.

Днес двете деца, които пострадаха най-тежко бяха транспортирани в Сърбия с два хеликоптера.
Източник: blitz.bg

Вижте още

1 коментар

메이저놀이터 август 18, 2022 - 7:58 pm

슬롯머신사이트 postings. Thanks!

Reply

Оставете коментар

Captcha + 22 = 24

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.