Нови две трагедии в Ахтопол

Двама млади мъже изгубиха живота си

by iva nikolova
2 568 views

Нови две трагедии се разиграха в Ахтопол.

Малко след 13 ч. вчера в Районното управление в Царево е получено съобщение за инцидент, случил се на северната част на неохраняемия плаж „Ахтопол“.

Отначало в морето влязъл млад мъж, който по-късно започнал да се дави, отбелязва burgas24.bg.
Виждайки случващото се, друг летовник също влиза в морето, за да помогне на давещия се. За съжаление обаче той също бива повлечен от морското течение.

20 минути по-късно първото тяло бива изхвърлено на брега. То е на 24-годишен младеж от Костинброд. Пристигналият на място екип на Спешна помощ установила смъртта, но за съжаление не могли да направят нищо, за да го върнат обратно към живота.

Няколко часа по-късно било открито и тялото на втория мъж, който влязъл в морето да помага на давещия се. Той е 32-годишен от Долни Дъбник.

И двете тела са били транспортирани до отделението по Съдебна медицина в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас.

Припомняме, че през вчерашния ден на плаж в Ахтопол живота си изгуби и 62-годишен мъж. Както стана ясно по-късно – той е бил покосен от инфаркт в момента, в който е влязъл във водата. Това се е случило, след като седял дълго време под жалкото слънце на плажа. Починалият мъж е врачанският бизнесмен Валери Ангелов.
Източник: pik.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 92 − 91 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.