Нова порция екшън с бежанци край Бургас

Работата по двата случая продължава

by iva nikolova
6 527 views

Нов екшън с бежанци се разигра край Бургас.

На главния път до с. Крушевец е била заловена група от 50 мигранти, съобщиш Нова тв.
Те обяснили, че изчаквали да бъдат взети от няколко буса. Заловената група мигранти се самоопределят като сирийци. Немалка част от групата са жени и деца на около 5-годишна възраст.

Междувременно по-рано днес от МВР разкриха подробности за страшния екшън, придружен с меле и гонка с мигранти край София.
Припомняме, че бе заловен 31-годишен шофьор, опитал се да избегне полицейската проверка.

Микробусът с мигранти бил засечен от органите на реда към 14.30 ч. да се движи с висока скорост. Шофьорът отказал да спре на подадения сигнал, поради което се наложило да бъдат предприети незабавни действия по проследяването и задържането на превозното средство. В преследването се включват активно и служители от ОДМВР-София.

В района на Костинброд шофьорът прави обратен завой и скача от превозното средство, а то се удря в три паркирани автомобила. След кратко преследване мъжът е задържан. Намиращата се в микробуса група мигранти се определили като сирийци. На място е извършен оглед. Според първоначалната информация групата мигранти, пътуваща в буса, са били около 40 човека.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 9 + 1 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.