Нова касапница отне човешки животи край Монтана

by npetrov
7 597 views

 
Извършен е оглед на местопроизшествието
Поредната касапница отне два човешки живота край Монтана.
 
В зверската катастрофа, която се случи в предиобедните часове на днешния ден между селата Студено буче и Доктор Йосифово, загинаха мъж и жена.
И двете жертви са по на 66 години, отбелязва BulNews.
 
Освен жертвите, в резултат на пътния инцидент има пострадали още трима човека. Всички пострадали са настанени в болницата в Монтана. Медиците отбелязват, че животът на единия от тях е в опасност. Специалистите правят всичко възможно да го върнат обратно към живота.
 
Очевидци разкриват, че предприето неправилно изпреварване е довело до касапницата с жертви. Автомобилът, предприел рисковата маневра се е забил челно в идващата насреща лека кола.
 
На мястото на пътнотранспортното произшествие е извършен оглед.
 
Тежък пътен инцидент се е случил снощи в отсечката между София и Перник.
 
Един час след полунощ се е наложило да бъде отцепено движението в изпреварващата лента, тъй като на пътното платно лежали два коня. Очевидец разкрива, че разстоянието между двете животни било около 100-тина метра.
 
На мястото имало и патрулки. Очевидецът разказва, че на единия кон му вливали система, докато другият бил без жизнени показатели. Покрай животните имало и кръв.
По всяка вероятност конете са излезли на пътя от близкото поле и са били ударени от някой от автомобилите. На мястото на инцидента е имало и патрулка.
Източник: blitz.bg
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 5

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.