Никога и за нищо не вярвайте на тези зодии!

by npetrov
214 views

 
Тези зодии не заслужават доверие
Те са превърнали лъжата в начин на живот. Астролозите съветват за нищо и никога да не се доверявате на тези няколко зодии.
Тези хора буквално са родени лъжци и умеят да въртят останалите на пръста си.
Ако имате близък или любим от тези зодии, просто винаги имайте едно наум.
Рибите лъжат много. Но според самите тях те просто се опитват да вкарат реалността в света на фантазиите си. Рибите лесно разпознават лъжата, тъй като са наясно с методите за измама.
Скорпионът е манипулатор и никога няма да се посвени да ви излъже, за да ви убеди в неговата истина. Представителите на тази зодия лъжат и за да поддържат образа, който са си създали.
Трудното при тях е да бъдат хванати в лъжа, защото са готови на всичко, за да се прикрият
 
 Близнаците лъжат много често и още по-често издават тайните на другите.
 
За съжаление те дори не се срамуват от действията си. Те са идеални манипулатори.
Могат да ви предадат във всеки един момент и дори не се замислят за последствията, а прехвърлят отговорността върху вас. Най-лошото е, че никога няма да разберете дали тези хора ви казват истината или ви лъжат.
Понякога лъжат толкова умело, че хората грам не осъзнават, че в чутото няма нищо вярно. Ако един Близнак реши да ви излъже съзнателно, абсолютно никога няма да успеете да го хванете.
Овните са приятни за разговор, стига наистина да ги интересувате. Усещането за полезност им допада. Хората от този знак са много целенасочени и непоколебими. С тях обаче не се общува кой знае колко лесно, ако нямат желание за това.
 
Голяма част от живота им се върти около работата и обикновено общуването им с останалите също е главно заради това нещо.
Много често Овните могат да скрият информация от другите, защото са на мнение, че те трябва да са най-информирани и да знаят най-много, като това би им помогнало при определени ситуации.
 
Овенът вярва само и единствено на най-близките си роднини и семейство. Овните обикновено имат малко приятели.
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.