Невероятно: Бившата приятелка на Георги Семерджиев потвърди, че е може да е бил отвлечен

Също така уверява, че той е бил много народен и съвестен човек

by iva nikolova
7 169 views

Бившата приятелка на Семерджиев Вероника Никифорова изрази конспиративната теория, че някой е платил на високопоставен служител на МВР, за да затрие нейният любим доскоро.

Според нея той е обичал да спортува, не е сигурна, че съзнателно е употребил наркотици и предположи, че някой може да му е сложил субстанциите в питието или храната.

Също не изключва и версията за отвличане, тъй като Семерджиев е имал проблеми с бившите си колеги по бизнес.

 

Никифорова уверява, че Георги Семерджиев и семейството били много съвестни хора от народа и излизащото по медиите не е вярно.

 

Тя също така оборва и информацията от Интерпол и изявлението на министър Рашков, че книжката на Семерджиев в фалшива. Твърди, че е била лично с него в Швейцария при получаването на свидетелството за правоуправление от Цюрих.

Вероника обвини МВР в корупция и, че обичат парите. Дори твърди, че лично пред нея е виждала над 10 000 пъти подкупвания…

 

Обърна се към бившият си приятел с думите, че му пожелава успех, че го подкрепя и е с него и, че неговият адвокат Мирослав Христов е много добър и ще разнищи случая докрай.

 

Любопитно е, че Вероника Никифорова е Мис Силикон 2017, а също е и дипломиран юрист, родена е в Перник.

 

Източник: Блиц

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 84 − 76 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.