Нечовешко! Румънци изнасилиха децата си, за да…

by npetrov
8 025 views

Този брутализъм разтърси света
Шестима души са били задържани в Румъния в рамките на разследване на родители по обвинение, че са насилвали сексуално собствените си деца.
 
Причината за извършеното от тях обаче е  не по-малко шокираща. Те подлагали децата си на сексуален тормоз, за да забавляват американски граждани, съобщава информационният сайт Зиаре.
 
Прокурори от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма обискираха жилищата на 15 души в Букурещ. Обиски имало и в окръзите Илфов, Галац, Яломица, Олт, Прахова и Яш по подозрение в разпространяване на детска порнография, изнасилване, сексуално развращаване на малолетни и сексуална агресия.
 
Според прокурорите в периода 2014-2018 г. заподозрените лица са осъществявали орални сексуални контакти със собствените си деца, които към периода на извършване на деянията са били на възраст между 4 и 9 години, с цел да предоставят порноспектакли на американски граждани посредством електронно приложение.
 
Обвинените са се възползвали от неспособността на жертвите да се защитят и да изразят собствената си воля, посочва прокуратурата.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 1 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.