Не се женете! През ретрограден Меркурий брака ще се разпадне

by npetrov
1 605 views

Три-четири пъти в годината Меркурий „пътува назад”
 
Този период за планетата Меркурий са известни като ретроградни.
И докато планетата не върне първоналната си траектория, има специфични промени, влияещи на зодиите.
 
Ретроградният Меркурий има отрицателно въздействие най-вече върху вашия график, предизвиквайки повече закъснения, смущения, пропуснати срещи и злоупотреби.
 
Като цяло, този период затруднява общуването, особено на социално ниво. През това време ще усетите, че ви е по-трудно да вземате решения.
 
Кога ще има ретрогаден Меркурий през 2020 година?
 
През тези периоди на годината Меркурий ще е ретрограден. 17 февруари – 10 март (в Риби и Водолей)
18 юни – 12 юли (в Рак и Лъв)
14 октомври – 3 ноември (във Везни и Скорпион)
 
Как ретроградният Меркурий влияе на вашия любовен хороскоп?
През тези дни е напълно нормално да се карате с партньора си за дребни неща.
 
Като цяло, повечето хора казват непремислени неща, ранявайки с думите си хората около себе си. Разделите не са изключени и е почти сигурно, че няма да са „приятелски“ – тоест, вероятността да завършите връзката си с гръм и трясък, е огромна.
 
Има ли нужда да казваме, че ако планирате сватба, е желателно да избягвате тези периоди?
 
Кои зодиакални знаци са най-засегнати?
Може би всяка зодия ще почувства някакво въздействие от
 
Меркурий, но тези знаци направо ще бъдат разтърсени.
 
Ретроградният Меркурий ще повлияе на дома, семейството и миналото на Телеца. Опитайте се да разрешите възникналите конфликти с разум, а не под влиянието на емоции.
 
Използвайте това време, за да се съсредоточите върху постигането на цели, за да реорганизирате или оправите дома си, без да предприемате конректни действия – просто чертайте планове.
 
Близнаците ще се чувстват сякаш изключени от света, няма да имат енергия и трудно ще се концетрират. И макар обикновено да нямат никакви трудности в общуването, през този период сякаш няма да намират правилните думи и ще бъдат „криворазбрани“.
 
Ракът ще изпитва неразбираема умора, ше му липсват мотивация и ентусиазъм, за да се справи с ежедневните препятствия и да постига каквото и да било.
 
Водолеят също влиза в групата на зодиите, които ще се повлият негативно от ретроградния Меркурий. Хората, родени под този знак, ще бъдат разочаровани от всичко и нищо няма да е в състояние да оправи настроението им. Освен това, ще бъдат тревожни, раздразнителни и „кисели“.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.