Не е за вярване какво се случи на бензиностанция на АМ „Хемус“!

Тарикатът е задържан за 24 часа

by iva nikolova
5 992 views

Мнозина са в шок от случката, която се разигра на бензиностанция.

Броени минути след 10 ч. днес автопатрул се отзовал на доста странен сигнал – ставало въпрос за шофьор на лек автомобил, който като истински тарикат заредил гориво за 300 лева. Дотук всичко нормално, но след като заредил въпросният тарикат не се отправил към касата, за да плати задълженията си към бензиностанцията, а потеглил, без изобщо да има намерения да плати.

Случката се разиграла на бензиностанция на АМ „Хемус“в района на вилна зона Зелин. Нарушителят обаче бързо бил засечен от служителите на реда, които предприели нужните действия и го спрели от движение.

Те разкриват, че водачът-длъжник на бензиностанцията не се подчинил на светлинните сигнали и продължил да се движи по аутобана посока София. След близо десетминутно преследване тарикатът бил спрян в района на с. Жерково.

При извършената проверка от органите на реда било установено, че автомобилът е с регистрационни номера на друга кола. Оригиналните му регистрационни номера пък били укрити в багажника.

На задната седалка служителите на реда открили и още един комплект регистрационни номера на трето превозно средство. На всичкото отгоре се оказало, че шофьорът-тарикат не притежава и свидетелство за управление.
Тестът за алкохол и наркотици, направен му на място с техническо средство бил отрицателен.

Тарикатът е задържан за 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 4 + 5 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.