Насред пандемията: Тайни купони в София, влиза се само с парола (Вижте как заведенията газят забраните)

by npetrov
4 494 views

В София набира скорост нов бизнес – организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише „24 часа“.

Източник:

2020-11-23 10:48:00

Анализи

0
Прочетено: 83790
Кратка връзка

В София набира скорост нов бизнес – организиране на тайни нощни партита посредством маркетинг в социалните мрежи и влизане само с парола, пише „24 часа“.Партитата се правят в наети помещения, като имало диджей, алкохол и всичко нужно. По правило става дума за кварталите в подножието на Витоша, където има доста зали, които са отдалечени от очите на хората.Практиката била разпространена в „Драгалевци“, „Бояна“ и „Владая“. Това обяснява големия брой заразени например сред футболистите, заради които се отменят каскадно футболни мачове.Имало опити да се правят партита и в заведения, но като цяло те практически спазват ограниченията, защото се страхуват от санкции.Хитът са партитата с парола. Това не са просто приятелски събирания, а се организират с цел бизнес и се превръщат в нов бранш на сивата икономика, разказа участник в такова парти.Модата е много опасна, защото именно на такива събирания стават най-масовите заразявания от т.нар. суперспредъри (свръхразпространители).

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 7 + = 15

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.