Намереното в куфар край Пасарел момче се казва Никита Леонтиев

by npetrov
856 views

Фоторобот: МВР

Установена е самоличността на детето, което бе намерено убито в куфар до Пасарел, съобщи вестник „24 часа” в понеделник.
Според информация на БНР то се казва Никита Леонтиев, на 5 години, роден в руския град Санкт Петербург. Преди да дойде в България, няколко години е живял в друг руски град – Перм.
Майката на детето се казва Анна Леонтиева. Това съобщиха пред „Хоризонт“ източници от полицията. До момента обаче ДНК експертизите, които са извършени, не доказват категорично дали Анна Леонтиева е жена, която беше открита убита преди време край Приморско.
Бащата на убитото дете е руски гражданин. Към този момент в Гранична полиция няма информация той да е влизал на територията на България. 
МВР все още работи по няколко версии, съобщиха близки до разследването пред „Хоризонт“. Има и няколко души, които се издирват във връзка с доказването на тези версии. Източници и близки до разследването категорично опровергаха пред радиото информацията, че има конкретен заподозрян за извършването на убийството на петгодишния Никита.
По-рано „24 часа” съобщи, че заподозрян за убийството на момчето е руски гражданин, който живеел на квартира в столичния квартал „Витоша“.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.