Най-после показаха тройния убиец до Пловдив, ето кой е

Първи снимки на задържания за убийство на 3-ма човека

by iva nikolova
5 243 views

Тройният убиец от село Рогош край Пловдив бе доведен в окръжния съд за делото. Медиите за първи път имаха възможност да го заснемат и присъстваха на заседанието.

Той е обвинен от прокуратурата, че чрез използване на огнестрелно оръжие е причинил смъртта на повече от едно лице – баща и 2-мата ми синове. Обвинението е по член 116 от НК. Също така му е повдигнато и обвинение по член 339 от НК за притежание на огнестрелно оръжие без надлежно издадено разрешително.

 

Задържаният е на 39 години, казва се Николай и на 6-ти август тази година застреля чичо си и двамата му синове с гладкоцевна пушка. Жестокото убийство е в следствие от спор, като завършил трагично за 3-ма човека.

По информацията към момента причината за скандала е неуредени имотни спорове между участниците.

 

Според адвоката на Николай той е действал в условията на самоотбрана и с действията си е защитил неговия живот. Той потвърди, че вече е направен следствен експеримент на мястото на престъплението.

Според защитника 3-мата убити са се въоръжили с метални пръти, с които разбили стъклата на къщата му. Единият се е опитал да влезе. Николай взел пушката, за да се защити и започнал да стреля на посоки, каза адвокатът. Той допълни, че е малшанс с 3 изстрела да убие 3-мата човека.

 

Източник: plovdiv24.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 71 − 65 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.