Над 30 жени били изнасилени от поръчковия килър Сашо Чешкия

Той бе осъден на шест години лишаване от свобода заради секс маратон по принуда

by iva nikolova
29 639 views

Бандитът от Карлово Пеньо Мангъров, по-известен в ъндърграунд средите с прякора си Сашо Чешкия „се уреди“ с шест години зад решетките. Причина за осъдителната присъда е изнасилване на жена от Пловдив.

В началото на седмицата пловдивският окръжен съд осъди на първа инстанция 49-годишния рецидивист. Това се случи, след като Сашо Чешкия бе признат за виновен в три изнасилвания на една и съща жена. Те са били осъществени на 6 януари 2019 г. между 3 и 10 ч. сутринта.

От съображения за сигурност и запазване на достойнството на потърпевшата, името й е засекретено.
От решението на съда обаче става ясно, че Мангъров е натикал жертвата си принудително в своя луксозен автомобил, след като дамата се съгласила да се срещнат в Пловдив.

Бандитът се запознал с жертвата си в социалните мрежи, няколко седмици преди това като използвал фалшива самоличност. Трябва да отбележим факта, че дамата била омъжена. Той я завел в къща в София, където след като я дрогирал с кокаин против волята й, я изнасилил поне три пъти. Накрая я заплашил, че ако се оплаче ще избие цялото й семейство.

Въпреки заплахата му, дамата все пак събрала смелост и подала сигнал в полицията веднага, след като била освободена от плен. Четири дни по-късно (на 10 януари), Сашо Чешкия бил арестуван. Оттогава търка наровете на следствения арест, тъй като криминалното му досие е доста обемисто.

Столични криминалисти твърдят, че Мангъров има над 30 изнасилвания на жени. Преобладаваща част от жертвите му обаче не са подали сигнал в полицията, тъй като се страхували, че ще им отмъсти жестоко.
В миналото, Чешкия е бил съден на три пъти за изнасилвания. В два от случаите обаче е бил оправдан.

През 2004 г. отново е бил зад решетките заради същото престъпление.
За серията му от изнасилвания се чу и през лятото на 2011 г., когато бе задържан в столичния квартал „Люлин“ при спецакция на ГДБОП.
Тогава от прокуратурата обявиха, че Чешкия е задържан, тъй като изнудвал за баснословни суми няколко жени, изнасилвал ги, биел ги и ги заплашвал с убийство. Освен това ги принуждавал да проституират и да му подаряват различни вещи като мобилни телефони, лаптопи, златни бижута и дори телевизори.

Тогава Мангъров изплака, че задържането му е било разпоредено от неговата бивша съпруга Соня, която е бивш следовател и съдия. Тя се омъжила за него през 2007г. Запознала се с Чешкия в качеството си на адвокат, докато бил зад решетките за изнасилване. Впоследствие двамата се развеждат, а мълвата носи, че до развода се стигнало, след като престъпникът успял да ошушка всички спестявания на съпругата си и дори започнал редовно да й посяга физически.

Страховитата му слава датира от 1998 г., когато бе арестуван с отрязана глава в багажника на автомобила си от полицейските власти в Прага.
В последствие той бе обвинен като извършител на две поръчкови убийства. И двете убийства били извършени в Чехия. Едната от жертвите му бил милионерът Ладислав Цицерман, а другата – Иржи Витек.

Обвинението посочва, че Чешкия бил нает да ликвидира предприемача Цицерман лично от съпругата му Мартина, която била негова любовница. Българинът имал и трима съучастници от Чехия. Той обаче успява да избяга от страната и да се върне обратно в България. Поради тази причина е осъден задочно на 30 години лишаване от свобода. По-късно Апелативният съд отменя присъдата му заради допуснати процесуални нарушения в досъдебното производство и делото бе върнато в Окръжна прокуратура за доразследване. Там обаче потъва завинаги измежду прашните папки.

Мълвата в родните ъндърграунд среди носи, че Сашо Чешкия е истински секс маниак. Той дори колекционира записи с жертвите си. колекцията му от интимни сеанси надхвърля 300 видео клипа.
Източник: Уикенд

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 52 = 58

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.