На тези зодии винаги им върви в любовта!

by npetrov
535 views

Любовта е една великолепна катастрофа
Любовта е единственото програмирано разочарование, което всеки може да предвиди, но винаги желае. Някои зодии наистина имат късмет в любовта.
На тях им е вървяло и винаги ще им върви в това прекрасно чувство.
 Ето кои зодии звездите благославят с любов:
 Близнаците  винаги са се влюбвали лесно и бързо и са го смятали са недостатък, но това всъщност е истинска благословия.
 
Понеже така се обграждате с много хора, които ви харесват и мислят за вас. Любовта винаги ще бъде край вас и ще изпълва живота ви с щастие.
 Девите не винаги са имали късмет в любовта, но всичко това е било като много ценен урок за вас. Трябвало е първо да се научите да обичате, за да оцените това силно чувство и да знаете как да бъдете идеалният партньор.
 
В един момент всичко ще се обърне и истинската любов ще дойде при вас.
Козирозите са познати с гордия си нрав, но на своя партньор може да предложат сигурност, такава каквато не може да направят останалите 11 зодии.
Те са емоционални същества, но трудно показват чувствата си и затова мнозина ги смятат за студени.В любовните връзки те ценят малките жестове на внимание и романтика.
Рибите винаги са обожавали идеята за онази голяма и вечна любов и със сигурност ще я изживеете. Дори и по някаква случайност да не я изживявате вече.
Определено сте сред най-големите късметлии в любовта, защото ще получите най-хубавата ѝ част, пише Една.бг.
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.