МВР търси Чубака, Роди черния и Емил Александров

by npetrov
2 354 views

МВР издирва трима от „семейната” варненска група за мокри поръчки, съобщиха от пресцентъра на министерството, разпространявайки снимките им.
Недялко Цветанов Цвятков – Чубака (38 г.) от Габрово, Радослав Иванов Калчев – Роди черния (48 г.) и Емил Мариов Александров (27 г.) от Варна са обявени за общодържавно издирване.
Те са търсени във връзка с водено в ГД „Криминална полиция“ досъдебно производство за участие в организирана престъпна група.
Недялко Цвятков е висок 180 см, с нормално телосложение. Има овално лице, пъстри очи и къса коса.
Радослав Калчев е висок 175 см, нормално телосложение. Има овално лице и кафяви очи.
Емил Александров е с ръст 178 см, нормално телосложение. Има овално лице и пъстри очи.
В края на януари заместник-главният прокурор Борислав Сарафов и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров обявиха, че варненска банда, ръководена от Радослав Калчев, по прякор Черния Роди, е свърза на с разстрела на съпрузите в квартал „Витоша“ в София и убийството на Борислав Манджуков от 24 март 2014 г.
Разбитата варненска банда била в контакт с хваната група за поръчкови убийства в София. Тарторът на столичната група – Мартин Георгиев, живее с дъщерята на Радослав Калчев-Роди.
Всеки, който разполага с информация за издирваните, може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото полицейско поделение. МВР гарантира анонимността.
Варненската банда се славела с особена жестокост – чупене на пръсти, рязане на уши и т.н. За това разказали редица свидетели.
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на седем от общо 9-има участници в организирана престъпна група, създадена с цел убийства, телесни повреди и принуда, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.