МВР шеф на мушката на автоджамбази! Забиват кирки във вратата му, подхвърлят му отрязана конска глава (Всичко за терора)

by npetrov
4 066 views

Банда автокрадци са забили преди дни кирки във входната врата на голям МВР шеф и като второ предупреждение са му подхвърлили отрязана конска глава.
 
Посланието е повече от директно и говори за заплаха за убийство.Полицейския началник е Стоян Йотев, който е директор на сектор престъпления срещу моторни превозни средства в Главна дирекция „Национална полиция“.А бандитите които са забили кирки във вратата му и са отрязали глава на кон за да го заплашат са Пепи Софиянеца,  Светльо Чикията и Пешо Гарвана. Последните двама са врачани и най – добрите автоджамбази в този район на България.Според информатори на HotArena Стоян Йотев прекрасно знаел, че точно тези три лица са го заплашили. Той обаче не е подал официален сигнал в полицията за инцидента. Причината била, че Йотев имал нерегламентирани отношения със Софиянеца, Гарвана и Чекията. Ченгето поемало ангажименти към криминалния контингент, получавал сериозни стимули, но след това не си спазвал обещанията. И точно заради това триото джамбази решили да го заплашат.Пепи Софиянеца, Светльо Чикията и Пешо Гарвана са натрупали милиони от престъпна дейност.Имат и къщи в столичните квартали Бояна и Драгалевци, а личните им коли са последни модели поршета. Чекията например кара най – новия модел Порше Панамера. Говори се, че е много на ти с полицията във Враца и им плаща за да не го закачат.Преди време склад на бившия наркооп във Враца, натъпкан като пещерата на Али Баба с крадени джипове за 1,5 млн. лв., беше разбит от столични ченгета. Щом влезли в него, те онемели, тъй като най-старото возило било на две-три години. Складът се стопанисвал от известния в региона джамбазин Светлин, който носи цветущия прякор Чикията заради страстта си към порно списанията и последващите действия след гледането на голите картинки, разказаха полицаи. Голям скандал се вдигна и с мелето, в което участваха хора на Чикията в местната гордост на Враца „Бирхалето“.Всичко започнало със закачки между съседни компании, които бързо преминали в масов бой между гостите в скандалното заведение. От едната страна били приятелите на Светлин Чикията, а от другата – хората на кикбоксьора Вени – повече от 30 души. 
Същата вечер във Враца имало боксова галавечер и заради това в града били пристигнали на гости спортисти от Монтана. Започнал жесток ръкопашен бой, който постепенно се пренесъл и по стълбите на заведението, и пред него.  От персонала на дискотеката подали сигнал на тел. 112, но пристигналите полицаи при вида на мелето избягали за подкрепление.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 53 − 45 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.