Мутри на Слави Трифонов „респектирали“ отцепницата Христинка Иванова

Депутатката натъпкана с джип, за да не се влее в отцепниците на Радостин Василев

by Станимир Тeнев
8 881 views
Депутатката Христинка е на силни успокоителни

Народната представителка от ИТН Христинка Иванова, превърнала се в едно от най-характерните лица на разцеплението на партията на Слави Трифонов, е била буквално завлечена със сила от кафене пред ведомственото си жилище в столицата от охранителите на Дългия непосредствено преди пресконференцията на Радостин Василев и другите 5-ма отцепници.

Депутатката Христинка е на силни успокоителни

Депутатката Христинка е на силни успокоителни

49-годишната дама от Долна Митрополия бе „острието“ на извънредната пресконференция на ИТН, дадена от Тошко Йорданов и компания веднага след скандалната пресконференция на отцепника Радостин.

Христинка била „респектирана“ от гавазите на Трифонов и буквално натъпкана в джип и откарана при Тошко Йорданов и депутата Балабанов от ИТН. Те заплашили депутатката, че ако иде при отцепниците, не я очаква добро бъдеще. Те я накарали и да запише въпросния разговор с Радостин Василев, който бе пуснат на брифинга на ИТН. На записа бившият министър на спорта убеждава Христинка да мине в редиците на отцепниците.

Акцията с бодигардовете на Дългия явно има частичен успех за „Има такъв народ“. Те, заедно с ГЕРБ, ДПС, Възраждане и ИТН успяха са свалят председателя на парламента Никола Минчев.

До този момент, дни след скандала Христинка Иванова не е обелила и дума пред медиите. Източници на изданието твърдят, че злополучната депутатка от няколко дни е на силни успокоителни.

Източник: „Уикенд“

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.