Митьо Очите е бесен на адвоката си, заради него му спряха лечението

Не надлежно написана и входирана бележка от адвоката му спряла лечението

by iva nikolova
15 194 views

Обвиненият за наркобос Митьо Очите е ядосан на адвокати, заради които СГС отказа да го пусне, за да се лекува. Той е под домашен арест още от миналата година, като му е поставена електронна гривна за проследяване а крака.

Съдия Георгиева е постановила отказ на молбата да бъде пуснат да се лекува, защото дори не е било цитирано името на медицинския център, в който е трябвало да отиде. Това според нея е бележка, издадена не по надлежен ред и е достатъчно основание да бъде отказана молбата.

Според близки на соченият за наркобос – той бил бесен за некомпетентността на юристите, които допуснали такава дребна грешка. Запознати твърдят, че в момента той изчаква да минат изборите и тогава ще входира нова молба да бъде освободен за лечение от домашния арест.

Димитър Желязков, известен в престъпния свят с прозвището Митьо Очите бе арестуван през 2018-та година, като тогава гръмна скандал, защото бе заловен в компанията на високопоставен български политик. Желязков е обвинен, че е организирал и ръководил престъпна банда на територията на Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Ямбол. Според обвинението групата се занимавала с изнудване, заплахи, палежи и търговия с наркотици.

Източник: lupa.bg

Вижте още

1 коментар

dewa poker септември 29, 2022 - 12:17 pm

kartupoker adalah situs judi yang memiliki lebih dari 20.000 pemain aktif setiap harinya
kartupoker apk

Reply

Оставете коментар

Captcha 38 + = 43

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.