Мистерията е разгадана: Светият Граал е скрит в наша планина (Опасност дебне цивилизацията)

by npetrov
1 284 views

Светият Граал и други свещени предмети са скрити в наша планина
Раят е в България, както и Обетованата земя.
Това твърди в свое интервю пред Портал 12 топонимът Илиян Бучков. Той е достигнал до тези любопитни факти на базата на дългогодишните си проучвания.
Топонимията е наука, която се занимава с георгафските обекти и влиянието им върху живота на хората.
Те играят съществена роля за живота на хората и ориентацията им към околния свят.
 
Изследователят твърди, че в района между Якоруда, Разлог и Белица, както и планините Рила, Пирин и Родопите има скрити много тайни.
През нашите земи са минали различни племена и империи, но имената на местностите са се запазили такива, каквито са били преди 5-10 хиляди години.
 
Познавачът на топонимите разкрива още малко известни и шокиращи факти. Символът на Обетованата Земя е триъгълен камък.
Той е бил търсен от всички диктатори по света. Заедно със Светия Граал и други свещени предмети те се намират скрити в планината Рила, твърди Илиян Бучков.
Древните египтяни са я наричали Ра-Ла – планината на Слънцето и Луната.В своя книга изследовател на Древен Египет казва, че Сфинксът е женски и се нарича Родопе. А нашата планина Родопа е символ на Богинята майка.
 
Според Илиян Бучков съвременната цивилизация ще пострада много, заради пандемията. Но България ще бъде съхранена, защото българите са пазители на тайно познание.
 
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.