Мистериозна смърт на пет жени навръх Коледа

by npetrov
7 597 views

Все още не е ясно кой е заподозреният
Пет жени от едно семейство са били открити мъртви навръх Коледа в дома им в Арканзас.
 
Според полицията става въпрос за „убийство-самоубийство“. Жертвите са три момичета и две възрастни жени, на възраст от 8 до 50 години.
 
„На Коледа получихме невъобразими новини. Пет от нашите скъпи роднини бяха намерени починали в дома им. Баба, майка и три деца, всички отнети от нас“, пише Мелиса Рене Браун, която организира набирането на средства за погребението им.
 
Браун посочва, че оцелелите членове на семейство Хефлин / Патрик нямат други подробности, които да споделят, но че полицията разследва смъртните случаи като убийство. Предполага се, че една от петте жертви е убила останалите и се е самоубила. Патрул на шерифската служба на окръг Pope реагирал на сигнал в дом близо до град Аткинс, на около час северозападно от Литъл Рок, в петък вечерта.
 
Член на семейството посетил роднините си в дома им, но ги открил всички мъртви, пише bg-voice.com. „Смятаме, че това е изолиран инцидент между членове на семейството в дома“, каза шерифът на окръг Pope Шейн Джоунс.
„Твърде рано е да се каже, но ние вярваме, че някои от тях са жертви на изстрели.“ 
 
Длъжностни лица твърдят, че все още не е известно колко дълго членовете на семейството са били мъртви, преди да бъдат открити и мотивът не е определен.
„Това е рядкост навсякъде“, посочва Джоунс за случая. „Просто трябва да се молим за семейството, което току-що е било опустошено.“
 
Според прессъобщение на полицията, те са били извикани в дома около 17,14 ч. „При пристигането си забелязахме, че в тази къща има потенциално пет жертви“, заяви говорител от шерифския офис. До момента не е съобщено кой е заподозреният за инцидента.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 48 − 46 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.