Месецът на раждане определя и съдбата ни! (Ето как-част 2)

by npetrov
856 views

Месецът на раждане влияе на личността ни
 
Какви хора ставаме зависи и от месеца на раждане. Той е важен за формиране на личността ни, влияе на бъдещето.
 
През юни се раждат много харизматични и дейни хора. Те са интелектуални и обикновено се занимават с професия, свързана с комуникацията с много хора. Те са открити и лесно печелят приятели, които винаги са готови да им помогнат и обратното.Родените през юли имат много сложен характер и понякога са конфликтни. За тях свободата е много важна. Тези хора мразят ограниченията.Независимостта им им пречи да градят сериозни и силни връзки. Те се опитват да сложат хората около себе си в рамки. Те са егоисти и не са готови да жертват почти нищо в името на другите.Докато са млади, хората родени през Август, са много доверчиви и открити. С възрастта се открояват като лидери. Те обаче запазват част от невинността си за цял живот. 
През септември се раждат хора, които се целят високо и са кариеристи. Повечето успяват да развият собствен бизнес и често печелят голямо количество пари. Тяхното мнение е важно за околните и всички им се доверяват. Имат много добър обществен имидж.През октомври се раждат креативни личности, които обаче са много несигурни в себе си. Те често изискват от другите да доказват чувствата си към тях.Често им се случват хубави неща, а това ги прави щастливи по-често. През ноември се раждат много мистериозни личности. Жените са домошарки, а мъжете са силни личности. Те привличат околните с мощна харизма, а силата на чара им ги прави наистина опасни.
 
През декември се раждат силни и смели хора. Те са добронамерени и се отличават със своето трезво мислене.
 
 

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.