Мъртвопиян тръшна жена си пред полицаи

Наложена му е глоба за дребно хулиганство

by iva nikolova
7 276 views

Мъртвопиян мъж тръшна жена си пред органите на реда.

Причина за това станал фактът, че жената повикала полиция. Грозните сцени се разиграли в Стамболийски. Още в обедните часове на деня побойникът и брат му заседнали на маса и се налели стабилно.

Прибирайки се към 18 ч. съпругата заварила мъжа си и компанията му пияни на кирка. Тъй като била наясно, че когато употреби алкохол, мъжът й става агресивен и й налита на бой, решила да отиде да се скрие в дома на майка й, заедно с децата.

Малко по-късно чула викове и чупене на стъклени предмети от съседната къща (на съпруга й). Оказало се, че в резултат на запоя двамата братя си заформили скандал, който прераснал в бой.
Този път съпругата избягала с децата при съседи, излизайки от прозореца.

Когато мъртвопияният установил, че жена му не е в къщата, се отправил към съседите, при които се крила и преди. Изплашената жена подала сигнал на 112 и излязла на улицата, за да изчака полицейския екип.

Докато разказвала на полицаите какво се е случило, се появил и побойникът. Той се засилил към нея със заплахи и псувни, след което й шибнал един юмрук и я повалил, без да му мигне окото, че има полицаи. Докато била повалена се нахвърлил върху й и не спирал да я псува.

Полицаите задържали пияндурника и го закарали в районното. Съставен му е акт за дребно хулиганство. По-късно магистратите му наложили глоба в размер на 200 лева.
Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 4

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.