Мария и Рачков се събират, но…

Готови са на всичко в името на рейтинга и парите

by iva nikolova
9 309 views

Мария Игнатова и Димитър Рачков най-накрая успяха да заровят томахавките.

И ако си мислите, че любовта помежду им е пламнала отново, то много грешите. Истината е, че двамата се събират отново заради рейтинга на новите си предавания.

След като се раздели с него и стоя без работа в продължение на години, Мария Игнатова приела предложението да е сред първите гости на Димитър Рачков. Нова тв ясно си дават сметката, че ако успеят да съберат Мария и Рачков в едно студио, то рейтингът им е в кърпа вързан.

Несъмнено имат основание да мислят така, предвид факта, че двамата дълго време бяха най-популярната двойка в страната дори и след окончателната им раздяла преди три години, хората все още продължават да обсъждат отношенията им.

Очевидно в медията са взели решението да поразровят позатихващите клюки около бившите влюбени като включат Мария Игнатова в първото издание на „С Рачков всичко е възможно“. Дълго време двамата се избягваха старателно, но щом нещата опрели до рейтинг и най-вече до пари, двамата бързо забравили за неудобството от това да са в една и съща стая.

Всъщност идеята да я поканят в първото издание на „С Рачков всичко е възможно“ е не толкова вдигането на рейтинга на комика, който е гарантиран, а реклама на нейното ново предаване „Звездите в нас“. Доказателство за това е, че тя гостува при бившия си с другия водещ на шоуто – Ненчо Балабанов. Преди това пък двамата участваха в „Черешката на тортата“.

Очевидно Нова тв всячески се опитва да ги избута напред с всички възможни средства за реклама.
Източник: Уикенд

Вижте още

1 коментар

dominobet септември 12, 2022 - 3:25 am

Bonus yang diberikan oleh masing-masing situs sebenarnya sama saja. Hanya saja di situs poker88 ada bonus yang jumlahnya banyak. Untuk lebih jelasnya kami akan memberikan informasi mengenai beberapa macam bonus yang diberikan oleh dewa poker agen judi online serta cara mendapatkannya.

Reply

Оставете коментар

Captcha 7 + 3 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.