Мария Бакалова съблазнена от женските ласки

Обратни припознаха Мария Бакалова като своя

by Станимир Тeнев
16 264 views

Задграничният успех на Мария Бакалова и множеството престижни награди за актьорско майсторство донесоха спорна слава на актрисата. Интересно е, че бургазлийката се е превърнала в същински кумир на ЛГБТ обществото зад океана. Американските дами с обратна ориентация не само харесват нашенката, но я и приемат за една от тях.

Нещо повече – Фондацията „Гей райтс интернешънъл лоби“ дори ползва снимка на Мария Бакалова на официалния си сайт. Нямаме никакви данни дали българката е дала съгласието си, но едва това е така. Ползването на изображението най-вероятно е своеволие от страна на организацията в защита на правата на хомосексуалните. Въпреки това по форумите в САЩ преобладават коментари за лесбо ориентацията на Бакалова особено след излизането на филма „Убийствена игра“ с нейно участие.

Героинята на Мария Бакалова е закоравяла лесбийка, която безцеремонно се хвърля в женски обятия и нежни ласки. Трилърът започва с близо едноминутно лизане между българката и чернокожата Аманда Стенбърг. Двете се мляскат и стръвно си бъркат в гащите досущ в духа на новия джендърски Холивуд. От сцените се вижда, че бургазлийката няма никакви притеснения в женската любов.

До този момент Бакалова нито потвърждава, нито отрича наложената й сексуална ориентация. Може би пък лесбо имиджът й отваря нови врати към успеха…

Източник „Уикенд“

Вижте още

1 коментар

qfd октомври 29, 2022 - 3:23 am

Howdy! I’m aat wprk surffing arund ykur bpog frim myy neww iphone 4!
Justt wanted to ssay I love reading through yojr blo and looik fforward tto all your posts!
Carry on thee outstandinbg work!

Reply

Оставете коментар

Captcha 8 + 1 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.