Маги Желязкова се сбогува със силикона (ФОТО)

Очевидно новата мода набира все повече последователки

by iva nikolova
16 264 views

Носителката на титлата „Мисис България 2003“ Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, прави опити да се завърне към естествената си визия.

Тя често пъти може да бъде забелязана да качва снимки в профила си в социалната мрежа, на които е напълно естествена. Маги не се притеснява да се покаже без грим и филтри.

Именно покрай многото фотоси, които Маги Желязкова публикува, някои от последователите й се усъмниха, че тя е премахнала силиконовите импланти от бюста си.
Видно е, че бюстът на Маги напоследък е по-плосък, което навява на мисълта, че това са естествените й гърди.

Както е известно от две години, тя не е част от екипа на „На кафе“, където в продължение на няколко сезона се изявяваше като репортер.
Разкрива, че към днешна дата не се занимава с нищо, а е посветила времето си на самоусъвършенстване и грижа за близките си, тъй като покрай множеството й ангажименти през последните години, останали на заден план.

Тя не крие радостта си от това, че най-после има време за близките си хора и за себе си. признава, че моментът, в който човек остава без множеството обществени ангажименти също крие своя чар. Категорична е, че тези моменти също са част от живота и трябва да бъдат изживени пълноценно и допълва, че се намира в такъв период от две години.

Екзотичната смугла красавица никога не е крила, че бюстът й е силиконов. Той обаче далеч не създаваше впечатлението, че ще се пръсне всеки момент, а бе съвсем премерен. Маги Сидерова е споменавала през годините, че е сложила около 300-350 кубика във всяка гърда. Очевидно обаче към днешна дата няма и помен от имплантите.

Бившата репортерка на Гала вече видимо е доста плоска, но последователите й я харесват и така. Дори я поздравяват за решението й да се избави от силикона.
За никого не е тайна, че тя от години тренира усилено във фитнеса, но според запознати не е възможно да е стопила големия си бюст, въпреки големите тежести. Според тях по-скоро е решила да се отърве от имплантите, а и няма спор, че така изглежда много по-добре.

Към днешна дата единствената корекция на 48-годишната брюнетка е хиалуронът в устата й.
Миската далеч не е единствената популярна нашенка, която обърна гръб на силикона. Припомняме, че преди няколко години и Енджи Касабие се върна към естествената си визия.
Източник: Уикенд

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 2 = 3

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.