Любовта и Стрелеца: Подгответе се за неочакване обрати

by npetrov
428 views

Стрелецът не се притеснява да изрази себе си в любовта
Ако сте се влюбили в Стрелец, през по-голямата част от времето ще си мислите, че обичате ненормалник.
Вашият Стрелец обича да разказва за любовта си и може да разтръби на всички за връзката ви и дори за най-интимните ви моменти.
За него времето е относително понятие, което се измерва спрямо личните му победи.
Колкото и странни да ви изглеждат целите му, помнете, че късметът винаги е на негова страна и той ги постига без проблем.
В любовта хората, родени под този знак, „обстрелват” партньори с ентусиазъм, но в крайна сметка тяхна основна цел през целия им живот се оказва един-единствен обект.
Как да впечатлите жена Стрелец
Жената Стрелец е склонна да създава връзки с доста по-млади партньори от самата нея, и най-важното, няма никакви притеснения от това, а на другите мъже рядко разкрива сексуалните си предпочитания.
И по-добре да не го прави, защото в нея ще разкриете качества на писател фантаст. И мъжете, и жените от тази зодия не знаят граници в любовта както в пряк, така и в преносен смисъл.
Имат доста възможности през живота си да създадат романтични авантюри с чужденци.
Как да впечатлите мъж Стрелец
Мъжът Стрелец притежава сила и интуиция, която го кара да слуша вътрешния си глас. Има изключително точна преценка за хора и ситуации.
Искрено се възхищава от хора, които са добросърдечни и симпатични, но често пъти прекалено импулсивни.
Стрелците са прозорливи, щедри, искрени, но прекалено натурални според повечето от нас. Ако се притеснявате от истината във всичките й форми, трудно ще съжителствате със Стрелец.
Но пък лесно ще завържете любовна връзка с него.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.