Лъсна голямата тайна на Елизабет Втора, пазена с години

by npetrov
8 667 views

 
Дневният й режим е строго регламентиран
Лъсна голяма тайна за британския монарх Елизабет Втора, пазена с години.
 
Въпреки това кралицата продължава да бъде мистерия до някъде.
 
През последните години обаче шумът около кралското семейство на Великобритания става все по-голям, а това кара все повече тайни да изплуват.
 
Преди дни наяве излезе поредно разкритие за Елизабет Втора, която наскоро загуби съпруга си херцогът на Единбург – принц Филип.
Оказва се, че кралицата има много интересен сутрешен ритуал, за който знаели само най-близките й и персонала в Двореца. Е, вече няма нищо скрито покрито, а голямата й тайна вече излезе наяве.
 
Дневният й режим е строго регламентиран и планиран до последната минута. Тя обаче държи на малко време за себе си. Едно от най-любимите й неща са сутрешните чайове и по-специално тези със закуската. Оказва се, че ги обича толкова много, че дори го прави два пъти.
 
На закуска Елизабет Втора винаги била само и единствено с любимия си принц Филип. Той до болка познавал всичките й ритуали. Много хора например не знаят за него, че той обожавал да рисува.
 
Вече е ясно, че камериера буди кралицата всяка сутрин в 7:30 часа с почукване на вратата. На първата си закуска в спалнята кралицата се наслаждава на чай и бисквитки, преди да се облече и излезе.
 
Старшият стилист на кралицата – Анджела Кели се занимава с гардероба и бижутата й. Тя всяка сутрин й подготвя няколко тоалета, от които кралицата да си избере, в зависимост от графика.
След това Елизабет Втора се запътва към частната си трапезария за пълна закуска.
 
Според бившия кралски готвач Дарън Макгрейди, зърнените храни обикновено са на първо място в менюто на кралицата. След това тя се наслаждава на тост със сладко кисело мляко, плодове и много чай.
 
„Тя яде четири пъти дневно – закуска, обяд, следобеден чай и вечеря”, разказа преди време Макгрейди.
„Всеки ден на масата й има малко парче торта, еклери или малинови тарталети, а след това и кифлички. Поднасят й се и два вида сандвичи – пушена сьомга със сирене или домати с печено говеждо месо”, разказа той.
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 66 − = 60

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.