Лекарят, пристигнал при наръгания заради фойерверки мъж в София: Махни го тоя, няма да го бъде! (Линейката закъсняла с 30 минути)

by npetrov
7 276 views

С 30 минути е закъсняла линейката, повикана заради инцидента с наръгания млад 26-годишен мъж в столичния кв. “Люлин”. Инцидентът стана след фойерверки. За общодържавно издирване е пуснат 24-годишният извършител.
Пред Нова телевизия свидетел на случката заяви, че линейката е закъсняла, а пристигналия на място екип не е направил нищо, за да спаси младият мъж. Лекарят казал „Махни го тоя, нема да го бъде“! „И този се е клел да спасява животи?!“, възмути се мъжът. Той разказва още, че извършителят е агресивен и е наркоман.
 
Убийството се случи в неделя около 22.30 ч. край футболно игрище в района на столичния квартал “Люлин 2”. По първоначални данни 32-годишният мъж е бил намушкан с нож няколко пъти в скандал заради фойерверки и вдигнат шум при празнуване на раждане на дете. Мъжът е починал в линейката.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.