Кървав екшън в центъра на София

by npetrov
5 136 views

До момента няма задържани за инцидента
Кървав екшън се разигра насред центъра на София.
 
Столичанин беше пребит и ограбен посред бял ден. Причина за екшъна е станал отказът му на оферта за платена секс услуга от мургава проститутка.
 
Екшънът се е разиграл на столичния булевард „Сливница”, където редовно гастролират по всяко време на денонощието жрици, надзиравани от техните сутеньори, съобщи TrafficNews.
 
36-годишният Калин Чупориков получил настойчиво предложение за „една бърза с…..“ от ромка с доста отблъскващ вид. Мъжът категорично отказал и се опитал да продължи по пътя си. В този момент изскочил ром, който го цапардосал по главата и гърба с лопата. После заедно с жената, която предлагала експресни секс услуги, задигнали и телефона на Калин.
 
Пострадалият категорично отрича да е предизвикал по някакъв начин двамата роми. Грозната сцена се случила близо до автосервиз, откъдето обаче разказват, че не са разбрали за такъв инцидент. Пострадалият Калин Чупориков живеел в Бояна, но преди около две години се наложило да напусне жилището си заради проблеми на баща му с неговия брат, разказват хора от квартала.
 
До момента няма задържани за инцидента, но работещите на бул. „Сливница” твърдят, че всички в района се познават и очакват до няколко дни циганският тандем да бъде задържан.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha − 3 = 2

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.