Крупен обир в автокъщата на полицейски съпруг

by npetrov
5 243 views

Обектът няма охранителни камери
Апаши извършиха крупен обир в автокъщата на Венцислав Симеонов. Собственикът на автокъщата е съпруг на служителката в РУ – Дупница – Светлана Симеонова.
Обирджиите са успели да задигнат сумата от 15 000 в евро и лева, пише Струма.бг. Крадците са разбили с щанга входната врата на офиса, който се намира в двора на автокъщата. В една от стаите Симеонов държал дневния оборот в каса, ключът за която бил вътре в същото помещение.
Предполага се, че обирджиите са двама, единият е наблюдавал отвън каква е ситуацията, а другият отворил касата с ключа и задигнал всички налични пари в нея – 5200 евро и 4000 лв.
Кражбата е извършена през нощта, а автокъщата не е имала охранителни камери. Криминалисти издирват видеозаписи на камери, сложени от общината в района на Аракчийски мост, където се намира обраният обект.
При моста, който се намира в индустриалната зона в Дупница, има три автокъщи, които работят от няколко години. На изхода на Дупница за Благоевград при с. Джерман също има няколко автокъщи, пише blitz.bg.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 11 − = 9

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.