Козирогът в любовта-пълна загадка!

by npetrov
428 views

Козирозите не се славят като най-емоционалните знаци
Не вярвайте на тези, които твърдят, че Козирозите са мнителни и горделиви. Те дори не са груби, саможиви и сухари, готови да минат през трупове само за да постигнат целите си.
Козирозите не обичат да излагат чувствата си на показ, но са много искрени в своята привързаност. Те допускат до себе си много ограничено количество хора. Може да покорите Козирог, като в началото се правите на по-равнодушни, отколкото сте в действителност.
Това ще създаде у него впечатление, че сте много важни и ще му даде време да прецени всичко около вас.
Как да впечатлите жена Козирог
Тази жена придава много по-голямо значение на любовта, отколкото й се иска да покаже. Що се отнася до любовните въпроси, повечето жени се оставят на съдбата или моментната емоция да им подскаже кой е избраникът на сърцето им.
Не и жената Козирог, която иска да контролира живота си. Тя е придирчива към избора на партньор и много по-малко от всяка друга е склонна да се влюби от пръв поглед. Не разполага с време за флиртове и забавления, защото любовта за нея е сериозна работа.
Ако мъжът отсреща наистина я интересува, тя задължително ще го гледа отстрани, преди да му даде какъвто и да било шанс за сближаване.
Старателно ще го изучава и внимателно ще прецени всички последствия от тази емоционална връзка. За нея най-важното нещо в живота е да е щастлива в любовта. Тя се нуждае от мъж, който я разбира и приема всичките й странности.
Мечтайте за нея, уважавайте я и я обичайте, тя ще ви се отплати с най-ценното в живота – любов, която ще издържи на изпитанията на времето.
Как да впечатлите мъж Козирог
За Козирога физическото желание е задължителна част от любовта. Той не разбира как може да съществува едното без другото.Той трудно се доверява на хората и това е причината да не се отдава на спонтанните си чувства и емоции.
Също както и жената Козирог, мъжът от тази зодия може да ви се стори странен и самоуверен. Той е затворен и дори прикрит, има потребност жената до него постоянно да му показва своята любов и възхищение.
В любовта Козирогът е верен партньор, който няма никаква потребност да сменя партньорите си.
Когато постигне успех, според собствените му представи, Козирогът става по-спокоен и по-малко се страхува от любовта и обвързване. Неговият интерес към физическата страна на любовта никога не угасва, а с възрастта мъжката му сила става все по-привлекателна.

Вижте още

Оставете коментар

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.