Кошмар!!! Затворник към жертвата си: Ще те погреба!

by npetrov
5 136 views

“Ще те погреба!“ Писмо с такава закана е получила жена, чийто бивш съпруг в момента лежи в затвора заради упражняван върху нея системен тормоз и малтретиране. За неин ужас само след няколко дни се очаква той да бъде освободен.
Жената живее в постоянен страх за живота си и този на децата ѝ, когато испанските власти са я уведомили, че бившият ѝ ще излезе на свобода в “близките дни“. А страхът ѝ не е неоснователен, тъй като преди няколко дни тя е получила ново писмо с думите: “Аз ще се измъкна оттук, но ти никога няма да ми се измъкнеш“.
 
,,Искам да получа по-голяма защита за мен, за децата ми, за дома ми. Всъщност аз съм поставена под защита, но не и децата ми“, разказва пред испанските медии жената, чийто случай не е квалифициран с висока степен на риск, поради което няма право на 24-часов патрул пред дома си. Това, което тя може да получи като протекция, е “от време на време“ да бъде посещавана от полицейски служител, който да се увери, че всичко е наред.
,,Дори когато им показах писмата със заплахите, от съда и прокуратурата ми отвърнаха, че в момента сме в разгара на лятото и няма кой да удовлетвори молбата ми“, допълва още тя.
 
Жената заяви още, че вече проверява по няколко пъти дали външната врата на дома ѝ е заключена, както и че никога не излиза навън сама.

Вижте още

Оставете коментар

Captcha 6 + 4 =

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.