Конкуренция по български: Здрав бой с ранени между два обекта на морето

В битката за клиенти ранени са жена на 58 и мъж на 35

by iva nikolova
6 206 views

Куриозен случай на Черноморието – персонал на 2 заведения си спретна спартански борби, в които победителя печели голямата награда – клиентите. В полицейското управление в Балчик е получен сигнал за масово сбиване между хора в Кранево. Пристигналите на място полицейски служители установили, че боят е между два търговски обекта, които са в съседство.

Към момента се уточняват причините за случилото се, но вероятно е вражда по линия на конкуренция и борба за клиенти. Пострадалите са жена на 58 години, която е с множество удари по главата и тила, и мъж на 35, който е удрян по тялото.

Участниците в сбиването са арестувани за 24 часа, като предстои прокуратурата да прецени дали и на кой да повдигне обвинение.

Случаят колкото развесели социалните мрежи и ги изпълни със забавни коментари, толкова и раздели хората на две – за и против почивката на Българското Черноморие. Инцидентът увеличи привържениците на лятната почивка в Гърция.

 

Припомняме, че неотдавна друг скандален случай влезе в обективите, при който сервитьор от известно софийско заведение удари клиент и това бе запечатано на видео. Тогава той беше освободен от шефовете си, които поднесоха извинение.

 

Източник: blitz.bg

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 72 = 74

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.