Кола с бежанци се обърна край Нова Загора, има загинал (Подробности)

by npetrov
4 601 views

 
Един човек е загинал след като кола с нелегални мигранти се обърна край Нова Загора, узна Crimes.
В лекия автомобил са пътували десет души. Возилото е катастрофирало рано сутринта на първи май на автомагистрала Тракия, в района на километър 245. В инцидента няма други намесени превозни средства, колата се е обърнала най-вероятно в резултат на грешка или невнимание от страна на шофьора.
Движението не е било спирано. По случая работи Окръжната прокуратура в Сливен. Петима от пострадалите са настанени в областната болница в Сливен. По информация на д-р Хрисант Хрисантов, заместник-директор по медицинските дейности в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“- Сливен, един от пациентите е с опасност за живота, на някои от тях предстоят операции.
Всички бежанци са мъже, на възраст между 18 и 20 години. Твърдят, че идват или от Сирия, или от Афганистан. Всички те са прегледани и тези, които нямат нужда от лечение, са транспортирани до центъра за задържане на незаконни имигранти в Любимец.
Това е поредната катастрофа с мигранти за по-малко от месец в областта. На 8 април край Нова Загора се обърна бус с 52-ма души, а водачът и спътникът му избягаха. Тогава за катастрофата бяха задържани трима румънци.
Източник: Блиц
 

Вижте още

Оставете коментар

Captcha + 8 = 11

* Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с това.